Sivas’ta Otomobil Ağaca Çarptı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Sivas’ta Otomobil Ağaca Çarptı, Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında kontrolsüz bir şekilde seyir halinde olan otomobil, ağaca çarparak bir kişinin ölümüne sebep oldu.

Olay, Akdeğirmen Mahallesi Paşabahçe Mesire Alanı yolu üzerinde gerçekleşti. 58 HB 802 plakalı Fiat marka otomobilin sürücüsü Ahmet Gürler, direksiyon kontrolünü kaybederek önce ağaca, ardından aydınlatma direğine çarptı. Son olarak otomobil, askeri kışla duvarına çarparak durabildi ancak sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden sürücünün cenazesi Cumhuriyet Üniversitesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / RAHMİ MEYVECİ – 3.Sayfa

Related Posts

Kuzey Tunçelli üst üste 3’üncü kez Avrupa gençler şampiyonu

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası erkekler 1500 metre serbest kategorisinde altın madalya kazandı.

Tıp dünyasında ilk: Bir kalp nakli tamamen robotlarla gerçekleştirildi

Tamamen robotların kullanıldığı bu kalp naklinde, hastanın göğsü açılmadığı için iyileşme sürecinin büyük ölçüde hızlanması bekleniyor.

3D yazıcı ile üretildi, milyonlarca insanın hayatını değiştirebilir

Bilim insanları milyonlarca insanın hayatını etkileyebilecek bir buluşa imza attı. 3D yazıcılar ile ürettikleri pankreas hücre kümleri diyabet tedavisinde çığır açabilir.

Bu websitesi dolandırıcıları tespit ediyor!

Akıllı telefonla birlikte internetin daha da erişilebilir olması, internet siteleri üzerinden alışveriş için yaygın hale gelmesi gibi etkenler dolandırıcıların da interneti kullanarak kişisel verilere ulaşmasına ve banka hesaplarına müdahale etmesine …

Japon uzay aracı Ay’a neden çakıldı?

Japon uzay şirketi ispace, bu ay başında Ay’a iniş yapmaya çalışırken yüzeye çakılan Resilience adlı iniş aracının neden başarısız olduğunu açıkladı. Şirketin 24 Haziran’da yaptığı açıklamaya göre, aracın lazerli mesafe ölçüm sistemi (LRF) arızalandı. Bu da aracın doğru yükseklik verisi alamamasına ve frenleme sürecinin bozulmasına yol açtı.

7’li Ragbi Milli Takımları Kişinev’de sahne alacak

Moldova’daki 2025 Avrupa Trophy Serisi’nin 2. ayağında Türkiye 7’li Ragbi Kadın ve Erkek Milli Takımları mücadele edecek.