Yılbaşı eğlencesinde cinayet: Edirne’de yakalandı

Arnavutköy’de Yılbaşı Eğlencesi Cinayetle Sonuçlandı

Arnavutköy’de geçen yılbaşı günü yaşanan olayda, bir grup arkadaş arasındaki kavga kanlı bitti. Uğur Tanrıgül adlı şüpheli, arkadaşı Mikail Gümüş’ü öldürdü ve ağır yaraladıktan sonra kaçmaya çalışırken yakalandı. İstanbul’a getirilen şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Olay, Arnavutköy’de 1 Ocak Çarşamba günü sabaha karşı 04.40 sularında meydana geldi. Yılbaşı kutlaması için bir araya gelen üç arkadaş arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Uğur Tanrıgül ve Diren K. arasında daha önce yaşanan husumet nedeniyle başlayan tartışma kanlı bir cinayete dönüştü. Kavgaya müdahale etmeye çalışan Mikail Gümüş, Diren K. tarafından kurşunlanarak ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki Gümüş, 1 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi.

‘Sarhoşken Ne Yaptığımı Hatırlamıyorum’

Olayın ardından firari olarak Edirne’de yakalanan Diren K., suçunu itiraf etti. Sarhoş olduğunu ve olay sırasında neler yaptığını hatırlamadığını belirten Diren K.’nin daha önce polise 17 kez suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

Related Posts

Edirne’de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Edirne’de etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Av Tüfeğiyle Dehşet Saçtı! Anne ve kız 6 gün arayla öldü

Hatay’ın Altunözü ilçesinde eşi Hasan i., tarafından 12 yaşındaki kızı İrem ile beraber silahlı saldırıya uğrayan 45 yaşındaki Feryal İ., hayatını kaybetti

Konya merkezli 10 ilde telefon dolandırıcılığı

Konya merkezli 10 ilde telefon dolandırıcılığı yaptığı belirlenen çeteye yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 30 şüpheliden 8’i tutuklandı, 22’si adli kontrolle serbest bırakıldı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliğini ziyaret etti

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliğini ziyaret etti

Özbekistan’ın Türkiye’ye yeni büyükelçisi İlhom Haydarov atandı

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, İlhom Haydarov’u Özbekistan Cumhuriyeti’nin Türkiye Cumhuriyeti’ne Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi olarak atadı. Yeni atanan Büyükelçi, güven mektubunun örneğini Türkiye Dışişleri Bakanlığı Protokol Dairesi Başkanı Büyükelçi Ahmet Cemil Miroğlu’na sundu.

İran Dışişleri Bakanı, İstanbul’a geliyor

İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmandığı bir dönemde İstanbul’da toplanacak İİT zirvesinde, İsrail’in saldırıları ve bölgedeki istikrarsızlık ele alınacak. İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı toplantıda, birlik çağrısı yapılacak.