Tarkan’ın yeni şarkısı “Dönmüyor Giden” yayınlandı

Tarkan’dan Yeni Şarkı: Dönmüyor Giden

T24 Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Tarkan, geçtiğimiz günlerde annesini kaybetmiş olmasının ardından duygusal bir şarkıyla sevenleriyle buluştu. ‘Dönmüyor Giden’ adını taşıyan bu şarkının, Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu için yazıldığı söyleniyor.

Tarkan, hayranlarının uzun süredir beklediği ‘Dönmüyor Giden’ adlı şarkısını nihayet dinleyicileriyle buluşturdu.

Şarkının sözlerinin, sanatçının 16 Nisan’da kaybettiği annesi Neşe Tevetoğlu için yazıldığı konuşuluyor. Şarkının duygusal sözlerine bir göz atalım:

  • Dün gibi yaşananlar
  • Film gibi gözümün önünde hatıralar
  • Savurdu ayrı yollara kader
  • Bize yazılan ayrı düşen hayatlar
  • Şimdiki aklım olsaydı ertelemeyecektim
  • Anı biriktirmeyi ihmal etmeyecektim
  • Seni öpe öpe koklamak
  • Yüreğini yüreğime sarabilseydim
  • Koyup elini elime, bakıp gözüne
  • Son bir kez canını canıma sıkıca sarabilseydim
  • An bu an, vakit bugün
  • Sev hadi gönlüm, yarını meçhul ömrün
  • Dönmüyor giden
  • Olmasın aşksız gülün, çağla deli gönlüm
  • Sayılı yılı ömrün, dönmüyor giden

Related Posts

Dijital çağı sorgulayan “Deliriyum” dans gösterisinin prömiyeri yapıldı

Dijital çağı sorgulayan “Deliriyum” dans gösterisinin prömiyeri yapıldı

Candan Erçetin ve Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Harbiye’de aynı sahneyi paylaştı

Candan Erçetin ve Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Harbiye’de aynı sahneyi paylaştı

Bursluluk sınavının sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nın (İOKBS) sonuçları açıklandı.

25-34 yaş grubunun yüzde 45’i üniversite mezunu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 25-34 yaş grubu nüfusta yükseköğretim mezun oranının 2024 yılında yüzde 44,9 olduğunu açıkladı.

Liselilerin gözünden ‘Çevre Resim Yarışması’

Milli Eğitim Bakanlığı ile ASELSAN’ın ortaklaşa düzenlediği 8’nci Çevre Resim Yarışması’nda dereceye giren lise öğrencileri belirlendi.

Atatürk Üniversitesi’nden ABD’ye bilim diplomasisi çıkarması

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, ABD’deki önde gelen üniversite ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği temaslarla bilimsel iş birliklerini derinleştirdi. Harvard, MIT, Michigan ve daha birçok kurumla yapılan görüşmeler, ortak projelerden akademisyen değişim programlarına kadar birçok stratejik adımı beraberinde getirdi. Rektör Hacımüftüoğlu, bu diplomatik temasın sadece üniversiteye değil, Türkiye’nin yükseköğretim alanındaki dış temsil gücüne de katkı sağladığını vurguladı.