Özgür Özel’den pankart soruşturmasına tepki: Cürmü kadar yer yakar

CHP Milletvekillerinden İmamoğlu’na Destek Eylemi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP milletvekilleri tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne gerçekleştirilen “İmamoğlu’na Özgürlük” pankartı asma olayıyla ilgili soruşturmaya tepki gösterdi.

Özel, “Cürmü kadar yer yakar. Beklesin bakalım daha nerelere asacağız. Ekrem Başkan her yerde” şeklinde konuştu.

İlgili Haber: CHP’li milletvekilleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne “İmamoğlu’na özgürlük” pankartı astı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğraf, video ve ses kayıtlarının toplu taşıma araçlarında kullanılmasını yasakladı. Bu kararı protesto etmek amacıyla, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve milletvekilleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne “Free İmamoğlu” yazılı pankart açtı.

Başsavcılık, CHP’li milletvekilleri Suat Özçağdaş, Ali Gökçek, Mahmut Tanal, Nimet Özdemir, İlhami Özcan Aygun ve Baran Yazgan’a ilişkin pankart eylemiyle ilgili soruşturma başlattı. Özgür Özel, soruşturma hakkında, “Cürmü kadar yer yakar” dedi.

İlgili Haber: CHP’li vekiller asmıştı: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan, Boğaz’a “İmamoğlu’na özgürlük” pankartı asılmasına soruşturma

Özgür Özel, sabah Kadıköy’de düzenlenen Halk Koşusu’na katıldı. Gazetecilerin sorusu üzerine, pankart olayıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma için, “Cürmü kadar yer yakar! Beklesin bakalım daha nerelere asacağız. Ekrem Başkan her yerde” dedi.

Related Posts

5 tonu toplatılıyor! Ölüm riski var

HEr geçen gün çeşitli yiyeceklerin sağlık riski ile geri çağrıldığı veya toplatıldığı haberleri geliyor. Şimdi de 5 bin tondan daha fazla organik yaban mersini ciddi sağlık sorunlarına hatta ölüme sebep olabileceği nedeniyle geri çağrılıyor.

Ankara yangınına ilişkin 3 kişi tutuklandı

Ankara’da üç kişinin hayatını kaybettiği 26 katlı bina yangınına ilişkin iki müteahhit ve şantiye şefi tutuklandı. 3 kişi adli kontrolle serbest bırakılırken bir kişi de aranıyor.

SDG’den ABD Büyükelçisi’ne “özerklik” tepkisi, Şam – Kuzey Suriye görüşmeleri kesildi

ABD Temsilcisi Barrack federasyona kapıyı kapattı. Kuzeydoğu Suriye Yönetimi yazılı açıklama ile talebini yineledi: “Tüm bileşenlerin haklarını güvence altına alan yeni anayasa”

100 milyon yıl önceki deniz devi! Deniz canavarının sırrı

Avustralya’nın Queensland eyaletinde, bilim dünyasını heyecanlandıran bir keşif yapıldı. Ülkenin ilk uzun boyunlu deniz sürüngeni olan elasmosaur fosili, kafası hâlâ vücuduna bağlı halde ortaya çıkarıldı. Yaklaşık 100 milyon yıl öncesine tarihlenen …

Bilecik’te sır ölümler

Bilecik’te 16 Haziran’da ölü bulunan kadının eşi de ölü bulundu.Bilecik’te 16 Haziran’da evinde ölü bulunan Sibel Güneş’in günlerdir kayıp olan eşi İbrahim Güneş’in cansız bedeni, Sakarya Nehri kıyısında bulundu.

TKP’den ‘AKP-MHP-DEM’ açıklamasına çıkış: ‘Bileşenlerini iyi tanıyoruz’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Biz AK Parti, MHP ve DEM Parti olarak bu yolu beraber yürümeye karar verdik” sözleri üzerine Türkiye Komünist Partisi’nden (TKP) ‘Genişletilmiş Cumhur İttifakı’ başlıklı bir açıklama geldi.