Ömer Lütfü Hacıosmanoğlu’ndan Türk Futboluna Dair Açıklamalar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hacıosmanoğlu’nun Kardeşi Futbol Hakkında Konuştu

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun ağabeyi Ömer Lütfü Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ömer Lütfü Hacıosmanoğlu, Almanya’da altyapının gelişmesinin genç futbolcuların başarısında kilit bir rol oynadığını belirterek, “Her 500 metrede bir spor tesisi bulunması gençlerin başarıya ulaşmasında önemli bir faktör.” şeklinde konuştu.

“İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun Türk futbolunu yükselteceğine inanıyorum” diyen Hacıosmanoğlu, Türkiye’deki futbol alt yapı sorunlarına da dikkat çekti.

Eski bir sporcu olan ve Almanya’da profesyonel hentbol oynayan Ömer Lütfü Hacıosmanoğlu, Türkiye’deki altyapı eksikliklerini vurgulayarak, “Türkiye’de tesis yetersizliği ve antrenman sayısındaki azlık genç futbolcuları olumsuz etkiliyor. Bu durumun üstesinden Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor gibi kulüpler geliyor. Diğer takımların ise yetersiz altyapı çalışmaları genç futbolcuların gelişimini engelliyor.” şeklinde konuştu.

Günümüzde Almanya’da yaşayan 3 milyon Türk arasında 283 bin lisanslı Türk futbolcu bulunduğuna dikkat çeken Hacıosmanoğlu, Avrupa kökenli gençlerin daha iyi yetiştirildiğini ve A takım seviyesine geldiklerinde farklı tercihlerde bulunduklarını belirtti.

Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirten Hacıosmanoğlu, kulüplerin maddi sıkıntılarının arttığına değinerek, “İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun güçlü bir karaktere sahip olduğunu ve Türk futbolunu istediği seviyeye getireceğine inanıyorum.” dedi.

Ayrıca Türk futbolunda sadece 4 büyüklerin değil, diğer takımların da desteklenmesi gerektiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, büyük medya kuruluşlarının sadece büyük takımlara odaklandığını ve diğer takımların icraatlarının göz ardı edildiğini belirtti.

Related Posts

Bu zihniyet öldürür: ‘Kocam sever de döver de’

Adana’da Mustafa K. (41), dini nikahla birlikte yaşadığı Hatice D.’yi (32), kahvaltı sofrasını geç kurduğu için darbetti. O anlar, cep telefonuyla görüntülenirken, kıraathanede otururken gözaltına alınan Mustafa K., Hatice D. şikayetçi olmayınca serbest bırakıldı.

Kayıp kıtanın gizemi | 1600’lerden beri aranıyordu, Dünya’da bir ilk oldu… Neden kayboldu nasıl bulundu?

Gezegenimizdeki kıtaları saymanız istendiğinde ne cevap veriyorsunuz? Asya, Avrupa, Afrika, Amerika ve Antarktika, Okyanusya’yı hepimiz coğrafya derslerinden hatırlıyoruz. Peki ya kayıp kıta Zelandiya’yı biliyor musunuz?

Çalık Holding önünde kanlı bir hikaye… WhatsApp’ta paylaştığı son video ortaya çıktı

7 milyon lira tazminatını almak için mücadele veren Erol Eğrek’in, Çalık Holding önünde darbedilip hayatını kaybetmesinin ardından WhatsApp’ta paylaştığı son videosu ortaya çıktı.

Trump, Çin ile yapılan ticaret müzakerelerini değerlendirdi

ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile İsviçre’de yapılan ticaret müzakerelerinde “pek çok konuda anlaşmaya varıldığını” belirterek, “Hem Çin’in hem de ABD’nin iyiliği için Çin’in Amerikan iş dünyasına açıldığını görmek istiyoruz. Büyük ilerleme kaydedildi” açıklamasında bulundu.

Komşusunun park ettiği aracın altında kalan bebek öldü!

Gaziantep’in Güneş Mahallesi’nde, komşusunun aracını park etmeye çalıştığı sırada otomobilin altında kalan 1 buçuk yaşındaki Suriye uyruklu Yezen Ali bebek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Ukrayna konulu toplantıya katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupalı liderlerin bugün düzenlediği “Gönüllüler Koalisyonu” toplantısına katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir