Miraç Kandili’nde Yuşa Tepesi’ne Yoğun İlgi

İstanbul’da Miraç Kandili Coşkusu

Miraç Kandili’nde İstanbul’da gerçekleşen kutlamalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yuşa Tepesi ve Hz. Yuşa Türbesi’nde dualarla kandil gecesi idrak edildi.

Kandil gecesinde Yuşa Tepesi’ne gelen ziyaretçiler, Hazreti Yuşa Aleyhisselam’la birlikte dualarını ederek manevi anlamda bir araya geldi. Furkan Tosun, “Miraca çıkmayı diliyoruz, bu mübarek gecenin bereketinden yararlandık” dedi.

Başka bir ziyaretçi Muhammet Ekingöz ise, “Allah’a şükrettik, günahlarımızı tövbe ederek affettik. Evimize dualarla döneceğiz ve ibadetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ahmet Toprak da duygularını dile getirerek, “Kalplerimiz temizlendi, manevi bir huzur bulduk. Birlikte ibadet etmenin mutluluğunu yaşadık, Allah’ın tüm dualarımızı kabul etmesini diliyoruz” dedi. – İSTANBUL

Related Posts

Toplu konut inşasından tarihi şehir çıktı

Hollanda’nın Nijkerk kentinde “Wonen bij de Toren” adlı konut projesi kapsamında yürütülen kazı çalışmaları, bölgenin geçmişine ışık tutan şaşırtıcı arkeolojik bulgularla sonuçlandı. 27 Haziran’da tamamlanan kazılarda, 13. yüzyıla ait yerleşim …

DEM Parti, Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Ormanlı’nın ihracını istedi: Ben merkezci bir yönetim anlayışı benimsedi

DEM Parti, Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Ormanlı’nın ihracını istedi: Ben merkezci bir yönetim anlayışı benimsedi

Japonya’nın güneybatısında 11 günde 911 deprem meydana geldi

Japonya’nın güneybatısında Tokara takımadalarında 11 günde farklı büyüklükte 911 deprem meydana geldi. Deniz Tabanı Topografyası Uzmanı Doç. Dr. Yokose Hisayoşhi, “Sarsıntılar 2-3 hafta devam edebilir. İnsanlar büyük bir depreme hazırlıklı olmalı” dedi.

OGM’den ‘yangın’ uyarısı: 3 gün ciddi rüzgar var!

Türkiye bir haftadır orman yangınlarıyla mücadele ederken Orman Genel Müdürlüğü’nden de kritik bir uyarı geldi. Önümüzdeki üç gün ciddi rüzgar beklentisi olduğunu belirterek, “Dikkatli olmalıyız” dedi.

Cem Aydın’dan Saraçhane’de yaralanan genci hastanede ziyaret etti

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın,, İBB Başkanı ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. gününde dün Saraçhane’de yapılan mitingde bıçakla yaralanan Fırat Baran Önder’i ziyaret etti.

Danimarka altı ay AB başkanı: Programda Türkiye ayrıntısı

Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı altı aylığına Danimarka’ya geçti. “Değişen Bir Dünyada Güçlü Bir Avrupa” sloganını benimseyen Danimarka’nın öncelikleri savunma, göç, genişleme, rekabet ve yeşil dönüşüm.