Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı’na bıçaklı saldırı

Milli Yol Genel Başkan Yardımcısı Cengizhan Sancar Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan eski MHP ilçe başkanı ve Milli Yol Genel Başkan Yardımcısı Cengizhan Sancar, dün akşam saatlerinde bıçaklı saldırıya maruz kaldı. Saldırı sonrasında bir şüpheli gözaltına alındı.

Bodrum ilçesinde evine giderken Kumbahçe Mahallesi’nde yürüyen Sancar, mahallenin elektrik trafosunu tekmeleyip kapısını kırmaya çalışan bir kişiyi fark etti. Sancar, “Ne yapıyorsun kardeşim, ayıp değil mi?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle saldırganın çantasından çıkardığı bıçakla Sancar’a saldırdığı ve ardından kaçtığı iddia edildi. Sancar saldırıyı şans eseri yara almadan atlattı ve olayı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne şikayet etti. Polis, saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor ve saldırganın ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

(ALINTI)

Related Posts

İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme planına Avrupa’da 6 ülke tepki gösterdi

İspanya, İzlanda, İrlanda, Lüksemburg, Norveç ve Slovenya dışişleri bakanlarından ortak açıklama: “İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme ve Gazze Şeridi’nde uzun süreli bir İsrail varlığı kurma planının açıklanmasından duyduğumuz derin endişeyi dile getiriyoruz. Gazze, Filistin halkına ait olan Filistin Devleti’nin ayrılmaz bir parçasıdır” açıklamasında bulundu.

Kaymakamlık’tan çiftçilerin arsa satışı eylemine yasak

Muğla’nın Milas ilçesinde ki Milas Ziraat Odası’nın çiftçilerin emeği ile alınan arsanın satışına karşı çıkan çiftçilerin bugün düzenleyeceği traktörlü eylem ve basın açıklaması Kaymakamlığın talimatı ile önlendi.

Son Dakika… İstanbul’da günün ikinci depremi!

Son Dakika Haberi… İstanbul’da Silivri açıklarında 3.4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bu sabah da yine aynı bölgede 3.1 büyüklüğünde deprem kaydedilmişti.

İki nükleer güç karşı karşıya! Hangi ülkenin askeri açıdan daha üstün? Hindistan mı Pakistan mı?

Hindistan ve Pakistan arasında 78 yıldır sorunun çözülemediği Keşmir bölgesinde gerilim en üst seviyeye yükseldi. 1947’deki bölünmeden bu yana üç savaş yaşayan iki ülke, yeniden savaşın eşiğine geldi. Peki askeri açıdan Hindistan mı yoksa Pakistan mı daha üstün? İşte iki nükleer gücün, rakam rakam karşılaştırılması…

Silivride korkutan yangın: Kısa sürede 15 baraka alev aldı

Silivri’de, bir barakada çıkan yangın diğer barakalara sıçradı. Yangında Roman vatandaşların kaldığı 15 baraka ile 1 samanlık yanarken, alevler itfaiye tarafından söndürüldü.

Almanya’da bir dönem sona erdi… Scholz görevini Merz’e devretti

Almanya’da, Friedrich Merz, Federal Mecliste başbakan seçilmesinin ardından Olaf Scholz’dan görevi devraldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir