Kartalkaya yangın faciasında yaralıların hepsi taburcu oldu

Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel’de 21 Ocak gecesi çıkan yangında 78 kişi hayatını kaybetti.

50 kişi ise hastanelerde tedaviye alındı. Tedavileri tamamlanan yaralılar hastanelerden taburcu oldu.

Son olarak karbonmonoksit zehirlenmesi sebebiyle hastanede tedavisi devam eden Yasemin E. (51) ve Çağlar K.’nin (42) tedavileri tamamlandı. Durumları iyi olan Yasemin E. ve Çağlar K. bugün hastaneden taburcu edildi.

Böylece 50 yaralının tamamı taburcu edilmiş oldu.

19 TUTUKLAMA

Yangın soruşturması kapsamında gözaltına alınan 30 kişiden, aralarında otelin sahibi Halit Ergül, genel müdürü Emir Aras, itfaiyeden sorumlu Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun’un da bulunduğu 19 şüpheli tutuklandı.

8 şüpheli adli kontrolle serbest kalırken bir şüpheli ise savcılık ifadesi sonrası serbest bırakıldı.

Related Posts

Bakan Tekin’den Özel’in ‘sokak’ tehdidine tepki: Bu açıkça millete meydan okumaktır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yönetimindeki belediyelerdeki yolsuzluklara ilişkin başlatılan operasyonlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sorumlu tutup ‘Mısır’ örneğiyle ‘sokak’ tehdidinde bulunmuştu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Özel’in açıklamalarının ‘artık demokrasiyi özümsemiş bir muhalefet çıkışını değil, doğrudan hukuk dışı ve antidemokratik bir kalkışma imasını temsil ettiğini’ söyledi. “Cumhurbaşkanımıza parmak sallayanlar, ‘sokakla indiririz’ diyerek tehdit edenler, açıkça millete meydan okumaktadır.” diyen Bakan Tekin, “Bu, hukukun temel sütunlarına dinamit döşeme niyetidir.” dedi.

Yemen açıklarında bir gemiye saldırı düzenlendi

İngiltere Deniz Ticaret Örgütü (UKMTO), Yemen açıklarında bir gemiye saldırı düzenlendiğini bildirdi. UKMTO’nun açıklamasında, saldırıya uğrayan gemiye ateş açıldığı ve patlayıcı atıldığı kaydedildi.

CHP Rize İl Başkanı Deniz: Ne yaparsanız yapın CHP iktidar, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak

CHP Rize İl Başkanı Deniz: Ne yaparsanız yapın CHP iktidar, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

İran’dan İstanbul’a ilk seferler başladı

İsrail saldırılarında zarar gören Tebriz Havaalanı’nda pist onarımı tamamlandı. 23 gün sonra yapılan ilk uçuş İstanbul’a gerçekleşti. Sefer İran Ata Havayolları tarafından düzenlendi.

Çekya’da şebeke çöktü, ülke kilitlendi

Çekya’da yüksek gerilim hattının çökmesiyle ülke karanlığa gömüldü. Prag dâhil birçok kentte metro durdu, fabrikalar kapandı, hastaneler jeneratöre geçti. Hükümet ulusal acil durum ilan etti, yüz binlerce kişi elektriksiz kaldı.