İnşaat işçisinin acı sonu

Eskişehir’de İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, Ihlamurkent Mahallesi’nde bulunan bir inşaatın dış cephe yalıtımı için çalışan bir işçi yaşamını yitirdi.

Olay, 8 katlı binanın dış cephe yalıtımı için kurulan iskelede çalışan S.T adlı işçinin henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı 5. kattan düşmesiyle gerçekleşti.

Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

S.T, ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen S.T hayatını kaybetti.

Related Posts

“Hanzala” yeniden Gazze için yola çıkıyor

İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukasını kırmak için girişimler sürüyor. Özgürlük Filosu Koalisyonu’nun yeni gemisi Hanzala’da son hazırlıklar tamamlandı. Geminin İtalya’nın Gallipoli limanından Gazze’ye doğru bugün yola çıkması planlanıyor.

Kuzey Kanalı’nı geçen ilk Türk kadın

Ultra maraton yüzücüsü Bengisu Avcı, Oceans Seven parkurunun en zorlu etaplarından biri olan 41,2 km’lik Kuzey Kanalı’nı 13 derece suda 10 saat 48 saniyede geçerek Türk bayrağını İskoçya’da dalgalandırdı. Okyanus Yedilisi’nde 6 etabı geçen ilk Türk oldu.

Arap Milletvekiline Saldırı

Ayman Odeh’in aracı, İsrail’de saldırıya uğradı; 3 kişi gözaltına alındı.

Uyuyan Prens Hayatını Kaybetti

20 yıldır komada olan Suudi Prens Velid, trafik kazasının ardından vefat etti.

Tekirdağ’da Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

Ergene’de otomobilin kamyona çarpması sonucu sürücü H.S.Ş. hayatını kaybetti, kamyon sürücüsü gözaltında.

Brezilya’dan ABD’ye Bolsonaro yanıtı: ‘Keyfi ve tamamen asılsız’

Brezilya Cumhurbaşkanı Luiz Inacio Lula da Silva, eski Brezilya cumhurbaşkanı Bolsonaro’ya açılan davada vazife alan yargı mensuplarının vizelerinin ABD yönetimi tarafından iptal edilmesini “keyfi ve tamamen asılsız” olarak niteledi.