DEM Parti’nin İmralı sonrası görüşme turu: CHP görüşmesi bugün

DEM Parti İmralı Heyeti, TBMM’de Siyasi Parti Turunu Sürdürüyor

DEM Parti İmralı heyeti, siyasi parti turuna devam ediyor. Bugün TBMM çatısı altında önemli bir buluşma gerçekleşecek. DEM Parti İmralı heyeti, saat 10.30’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Meclis’te ziyaret edecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı Sarıkamış Harekatı’nın 110. yılı anma törenlerinde DEM Parti ile CHP arasında bir görüşme olup olmayacağına ilişkin soruya, “MYK toplantısında durumu değerlendireceğiz. Ama kimse böyle bir meselede, ‘Bütün genel başkanlar görüşmeli ama bir partinin genel başkanı farklı bir konumda olmalı’ gibi düşüncelerle hareket etmek istemiyoruz.” dedi.

Özel, DEM Parti İmralı heyeti görüşmeleriyle ilgili olarak da şunları söyledi: “Toplumsal mutabakat bizim için çok önemlidir. Şehit aileleri ve gaziler, bizim için büyük bir değere sahiptir. Onların incinmemesi ve desteklerini alabilmemiz önemlidir.”

DEM heyeti, Edirne Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edecek ve ardından 2. kez İmralı’ya gidecekler.

DEM Parti Heyeti, AK Parti Meclis Grubunu Ziyaret Etti

Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk’ten oluşan DEM Parti Heyeti, dün AK Parti Meclis grubunu ziyaret etti. Heyet, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile bir araya geldi. Görüşme 1 saat 20 dakika sürdü.

Related Posts

Edirne’de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Edirne’de etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Av Tüfeğiyle Dehşet Saçtı! Anne ve kız 6 gün arayla öldü

Hatay’ın Altunözü ilçesinde eşi Hasan i., tarafından 12 yaşındaki kızı İrem ile beraber silahlı saldırıya uğrayan 45 yaşındaki Feryal İ., hayatını kaybetti

Konya merkezli 10 ilde telefon dolandırıcılığı

Konya merkezli 10 ilde telefon dolandırıcılığı yaptığı belirlenen çeteye yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 30 şüpheliden 8’i tutuklandı, 22’si adli kontrolle serbest bırakıldı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliğini ziyaret etti

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliğini ziyaret etti

Özbekistan’ın Türkiye’ye yeni büyükelçisi İlhom Haydarov atandı

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, İlhom Haydarov’u Özbekistan Cumhuriyeti’nin Türkiye Cumhuriyeti’ne Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi olarak atadı. Yeni atanan Büyükelçi, güven mektubunun örneğini Türkiye Dışişleri Bakanlığı Protokol Dairesi Başkanı Büyükelçi Ahmet Cemil Miroğlu’na sundu.

İran Dışişleri Bakanı, İstanbul’a geliyor

İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmandığı bir dönemde İstanbul’da toplanacak İİT zirvesinde, İsrail’in saldırıları ve bölgedeki istikrarsızlık ele alınacak. İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı toplantıda, birlik çağrısı yapılacak.