Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Hayvan Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı – Çine Haberleri

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.E.A. adlı şahsın kaybettiği 2 büyükbaş hayvanın çalındığı şüphesiyle ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı. Çine İlçe Jandarma Komutanlığı, tel çitlerle çevrili araziden çalınan hayvanlar için harekete geçti.

Yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan tutuklanan A.Y. (31) isimli şahsın çalıntı hayvanların sahibi olduğu belirlendi. A.Y.’nin çaldığı büyükbaş hayvanları, Çine ilçesinden bir kişiye satmış olduğu ortaya çıktı. Yapılan inceleme sonucunda, çalıntı hayvanların farklı illere, Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi yerlere satıldığı tespit edildi.

Ancak, şanssız hayvanlar, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda canlı bir şekilde bulunarak güvenli bir şekilde sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir ve sorumlular hak ettikleri cezayı alacaklardır.

Haber Kaynağı: www.cinehaberleri.com

Related Posts

Edirne’de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Edirne’de etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Av Tüfeğiyle Dehşet Saçtı! Anne ve kız 6 gün arayla öldü

Hatay’ın Altunözü ilçesinde eşi Hasan i., tarafından 12 yaşındaki kızı İrem ile beraber silahlı saldırıya uğrayan 45 yaşındaki Feryal İ., hayatını kaybetti

Konya merkezli 10 ilde telefon dolandırıcılığı

Konya merkezli 10 ilde telefon dolandırıcılığı yaptığı belirlenen çeteye yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 30 şüpheliden 8’i tutuklandı, 22’si adli kontrolle serbest bırakıldı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliğini ziyaret etti

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliğini ziyaret etti

Özbekistan’ın Türkiye’ye yeni büyükelçisi İlhom Haydarov atandı

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, İlhom Haydarov’u Özbekistan Cumhuriyeti’nin Türkiye Cumhuriyeti’ne Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi olarak atadı. Yeni atanan Büyükelçi, güven mektubunun örneğini Türkiye Dışişleri Bakanlığı Protokol Dairesi Başkanı Büyükelçi Ahmet Cemil Miroğlu’na sundu.

İran Dışişleri Bakanı, İstanbul’a geliyor

İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmandığı bir dönemde İstanbul’da toplanacak İİT zirvesinde, İsrail’in saldırıları ve bölgedeki istikrarsızlık ele alınacak. İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı toplantıda, birlik çağrısı yapılacak.