Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Suriye yeniden inşa edildiğinde Türkiye seviye atlayacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: “Türkiye, Suriye’nin Yeniden İnşasıyla Seviye Atlayacak!”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Suriye’nin yeniden inşa edilmesinin, bölgemizde güvenlik ve ekonomik açıdan farklı şartlar oluşturacağını belirterek, “Tabiri caizse Türkiye seviye atlayacak, başka bir seviyeye geçecek.” dedi.

Yılmaz, AKP Aksaray 8. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere gerçekleştirdiği il ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu.

AKP’nin istikrardan ve milletin taleplerine uygun politikalar oluşturmaktan yana olduğunu vurgulayan Yılmaz, parti olarak istikrar içinde değiştiklerini ancak temel değerlerini koruduklarını ifade etti.

AKP ve Cumhur İttifakı’nın topluma kulak veren, yenilikçi siyasi hareketler olduğunu dile getiren Yılmaz, bunun ekonomiden sosyal politikaya, dış politikadan diğer alanlara kadar her alanda görüldüğünü söyledi. AKP’nin demokrasiden kalkınmaya kadar birçok alanda reform yaptığını ve yenilikçi bir çizgi izlediğini belirten Yılmaz, istikrar içinde temel değerleri koruyarak değişim ve yeni politikalar üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Yılmaz ayrıca, devletin ve milletin aynı istikamete baktığını vurgulayarak, güçlü bir toplumun ancak devletin ve milletin aynı yöne bakmasıyla mümkün olduğunu belirtti. Geçmişle bugünü buluşturan AKP ve Cumhur İttifakı’nın, ülkeyi modernleştirdiğini ve eser odaklı hareket ettiğini kaydetti.

“2026-2027 Perspektifinde Enflasyonu Tek Haneli Rakamlara İndireceğiz”

Enflasyonla mücadele konusunda kararlı olduklarını belirten Yılmaz, enflasyonun hazirandan bugüne 31 puan gerilediğini ifade etti. Gelecek dönemde, dezenflasyon sürecinin devam edeceğini ve enflasyonun düşmeye devam edeceğini söyleyen Yılmaz, hedeflerinin kalıcı sosyal refah olduğunu, bu hedefe ulaşmanın yolunun da enflasyonu düşürmekten geçtiğini dile getirdi.

“Çok Farklı Bir Bölgesel Atmosferi Hep Birlikte Göreceğiz”

Türkiye’nin savunma sanayisinden eğitime, sağlıktan altyapılara kadar her alanda büyümeyi sürdüreceğini belirten Yılmaz, güçlenen Türkiye’nin mazlumlardan yana olmaya devam edeceğini vurguladı. Suriye’nin yeniden inşasıyla bölgede farklı şartların oluşacağını belirten Yılmaz, Türkiye’nin seviye atlayacağını ve büyük umutlarla karşı karşıya olduğumuzu ifade etti.

Diğer taraftan, Gazze’de yaşayan kardeşlere adaletin geleceğine inandıklarını belirten Yılmaz, Filistinli kardeşlerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Annem Ankara: Ne Dönem Ne De Ankara Dizisi Olabiliyor!

Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | Erdoğan: Bölücü Caniler ya Bir An Önce Silahlarını Gömecekler ya da Silahlarıyla Birlikte Toprağa Gömülecekler

TIKLAYIN | Mevduat Oranları Güncellendi: İşte 1 Milyon TL’nin Getirisi

TIKLAYIN | Trump’ın Otelinin Önünde Tesla Aracı Patlatıp Kendini Öldüren Askerin Notları Ortaya Çıktı: Bu Bir Terör Saldırısı Değil, Uyanış Çağrısı

TIKLAYIN | Nez’e Ahlaksız Teklif; Ali Koç’tan “Bu Kişinin Kongre Üyeliği Askıya Alınsın” Talimatı!

Related Posts

Avrupa ülkesi sıcaklar ile boğuşuyor: Turuncu alarm verildi

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi.

Diyarbakır’da otomobilde 2 kalaşnikof ele geçirildi

Diyarbakır’da bir otomobilde 2 ruhsatsız kalaşnikof tüfeği ve 300 fişek ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

‘Ormanlarımız yanıyor asker kışlada bekliyor’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “TSK’nın sahip olduğu kapasite daha etkili kullanılmalı. Yaşananlar kaza değil, önlenebilir bir kurumsal ihmaldir. THK’ya ait uçaklar modernize edilerek yeniden devreye alınmalı” dedi.

Boşnakların İslam’ı kabul etmesinin sembolü 515’inci Ayvaz Dede Şenlikleri sona erdi

Boşnakların İslam’ı kabul etmesinin en önemli sembollerinden biri olarak bilinen Akhisarlı Ayvaz Dede anısına Bosna Hersek’te 515’incisi düzenlenen şenlikler sona erdi. Şenlikler kapsamında Prusac’taki merkezi etkinlikte 300’den fazla atlı, Karaula köyünden başladıkları bir günlük yolculuğun ardından alana geldi. Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği’nin konserini binlerce kişi izledi. Mehteran Birliği, Boşnakların en sevdiği ezgilerden “Sehidski Rastanak (Şehidin Vedası)” eserini de seslendirdi. Etkinliğe Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçisi Emin Akseki, Bosna Hersek İslam Birliği Başkanı Husein Kavazovic, Bosna Hersek İslam Birliği temsilcileri ile Türkiye’nin de bulunduğu çeşitli ülkelerden çok sayıda kişi katıldı. Kavazovic, yaptığı konuşmada, Ayvaz Dede Şenliklerinin kendileri açısından köklü bir gelenek olduğunu söyledi. Müslümanlara yönelik dünya genelinde soykırımlar yapıldığına dikkati çeken Kavazovic, “Srebrenitsa’dan çıkardığımız dersleri her zaman hatırlamalıyız. Srebreni

Birleşik Kamu-İş’ten Sivas’ta eylem: “Sadaka değil, insanca yaşam istiyoruz”

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, kamu çalışanlarının ekonomik sorunlarına dikkat çekmek ve yaklaşan 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesi taleplerini dile getirmek amacıyla başlattığı bölgesel eylemler kapsamında ikinci durağını Sivas yaptı.

CHP Sözcüsü Yücel’den sert Kurultay çıkışı

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, 38. Olağan Kurultay’a yönelik iddialara sert bir açıklamayla yanıt verdi.