Uluslararası Kahramanmaraş Bisiklet Yarışı başladı

Kahramanmaraş’ta Bisiklet Tutkunları Buluştu!

Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 2. Uluslararası Kahramanmaraş Bisiklet Yarışı heyecanı başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) destekleriyle gerçekleştirilen yarışın Edebiyat Yolu Grand Prix etabı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda başladı.

Dört yıl aradan sonra düzenlenen yarışta Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Özbekistan, Nepal, İngiltere, Cezayir ve İran’dan 100’ün üzerinde sporcu, 135 kilometrelik parkuru pedal çeviriyor.

İlk etap yarışı bugün düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek ve bisiklet tutkunları heyecanla bir sonraki aşamayı bekliyor olacaklar.

Related Posts

Ferrari heyecanını yarı fiyatına sunuyor

Chevrolet’in ortadan motorlu aracı, Avrupa’nın seçkinlerine ödün vermeden meydan okumak için tasarlandı. Yüksek devirli V8 motor süper otomobil deneyimi sunuyor.

Apple’dan Oppo’ya casusluk suçlaması: Onlarca belge indirip işten ayrıldı

Apple, eski bir çalışanının şirketin gizli belgelerini indirdiğini ve Oppo’ya aktardığını iddia etti.

Dünyada ilk: Robot anneler, insan bebekler doğuracak

Dünyada ilk: Robot anneler, insan bebekler doğuracak

Instagram’da gizlilik krizi: Ayarlarınızı hemen kontrol edin

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram’ın kullanıma sunduğu “Instagram Map” özelliği, kullanıcıların konumlarını paylaşmasına ve harita üzerinden içerik keşfetmesine olanak tanıyor. Ancak sosyal medyada, özelliğin “otomatik açık” olduğu iddiaları tartışma yarattı.

Vücudumuz yaşlanırken, tüm organlarımız aynı hızda yaşlanmıyor…

Yeni bir araştırma, bazı organların yaşlanmaya diğerlerinden çok daha erken başladığını gösteriyor. Bu bulgular, yaşlanma sürecine dair anlayışı değiştirebilecek nitelikte ve erken müdahale için ipuçları sunuyor.

Dünyanın ilk yapay zeka hastanesi 42 doktorla hizmete açıldı

Çin, yapay zeka teknolojilerini sağlık sektörüne entegre etme konusunda büyük adımlar atıyor. Tsinghua Üniversitesi, dünyanın ilk yapay zeka hastanesi olan Agent Hospital’ı duyurdu. Bu hastane, sanal doktorları, klinik bakım ve gerçek dünya uygulamalarını tek bir platformda birleştirerek tıbbın geleceğine ışık tutuyor.