Komşu’da 5 büyüklüğünde deprem!

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezinden Yapılan Açıklamaya Göre Zemanabad’da 5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, Simnan eyaletine bağlı Zeman Abad kenti merkez üssü olan 5 büyüklüğündeki deprem, yerel saatle 08.53’te meydana geldi.

Deprem, yerin 9 kilometre derinliğinde meydana gelirken, şu anda herhangi bir can kaybı olup olmadığı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Durumla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Related Posts

Büyükelçi Ossowski’nden İmamoğlu açıklaması: Tutuklanması diyaloğu zayıflattı, sosyal medya engeli olumsuz bir gelişme

Büyükelçi Ossowski’nden İmamoğlu açıklaması: Tutuklanması diyaloğu zayıflattı, sosyal medya engeli olumsuz bir gelişme

‘Dur’ ihtarından kaçan alkollü sürücüye dudak uçuklatan ceza

Bursa’nın İnegöl ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarından kaçan ve takip sonucu yakalanan otomobilin sürücüsünün 0.70 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücüye, alkollü araç kullanmak, makas atmak ve araç muayenesini yaptırmamak suçlarından 25 bin 389 lira para cezası uygulandı.

Soykırımcı İsrail’in Batı Şeria’da düzenlediği saldırıda biri çocuk 2 Filistinli yaralandı

İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria’da düzenlediği saldırıda 1’i çocuk 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

Fatih Erbakan’dan ‘ittifak’ açıklaması: Saadet Partisi’ne yeşil ışık!

Cumhur İttifakı ile yeniden ittifak ihtimalini kesin dille reddeden Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Saadet Partisi ile olası iş birliğine kapı araladı. Erbakan, “Millet Cumhur İttifakı’nı istemiyor, Saadet’le birliktelik mümkün” dedi.

Şili’de ambulans uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti

Güney Amerika ülkesi Şili’de ambulans uçağın düşmesi sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

ABD’li Senatör Bernie Sanders: Gazze’de yaşananlar insan yapımı bir kabus

Gazze’de yaşananların “insan yapımı bir kabus” olduğunu belirten ABD’li Senatör Bernie Sanders, ABD Başkanı Donald Trump’ın daha önce dile getirdiği “Gazze’yi, Orta Doğu’nun Rivierası’na dönüştürme” isteğine ilişkin “Gazze’nin milyarderlerin Riviera’nın tadını çıkarması için değil, Filistin halkı için yeniden inşa edilmesi” gerektiği yorumunu yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir