Sakarya’da bir garip olay! 60 bin liralık çaldığı telefonu bin liraya satarken yakalandı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde mağdur rolü yaparak evinde kaldığı taksicinin telefonunu çalan şüpheli, satmaya çalışırken taksici ve arkadaşları tarafından yakalandı. Hırsızlık şüphelisinin yaklaşık 60 bin lira değerindeki telefonu bin liraya satmaya çalıştığı öğrenildi.

Ticari taksi sürücüsü aracına müşteri olarak aldığı kişinin kendisinin mağdur olduğunu ve kalacak yeri olmadığını belirtmesi üzerine evinde götürdü. Kendisini acındırarak geceyi evde geçiren şüpheli, taksici uyuduktan sonra yaklaşık 60 bin lira değerindeki telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

Taksici uyandığında misafir ettiği kişinin evde olmadığını ve telefonunun da kayıp olduğunu fark etti. Taksici, esnaf arkadaşlarına haber verip, telefon satışı yapılan iş yerlerinde araştırma başlattı. Taksici ve arkadaşlar, hırsızlık şüphelisinin çaldığı 60 bin lira değerindeki telefonu bin liraya satmaya çalıştığı cep telefonu bayisinde kıskıvrak, yakalayarak polise teslim etti.

Sakarya’da birçok esnafı ve vatandaşı bu şekilde dolandırdığı iddia edilen ismi öğrenilemeyen kişinin, poliste de benzer olaylardan 30’dan fazla dosyasının bulunduğu belirtildi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından alınarak emniyete götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Related Posts

Köpeği arabaya bağlayıp metrelerce sürükledi: Savunması “Pes” dedirtti

Belçika’nın Liege kentine bağlı Dalhem kasabasında geçtiğimiz cuma akşamı yaşanan olay, hayvanseverleri ve kamuoyunu derinden sarstı. HLN, Sudinfo ve RTL Info’nun haberine göre, bir sürücü köpeğini aracının arkasına bağlayarak kilometrelerce …

Bakan Tekin’den Özel’in ‘sokak’ tehdidine tepki: Bu açıkça millete meydan okumaktır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yönetimindeki belediyelerdeki yolsuzluklara ilişkin başlatılan operasyonlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sorumlu tutup ‘Mısır’ örneğiyle ‘sokak’ tehdidinde bulunmuştu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Özel’in açıklamalarının ‘artık demokrasiyi özümsemiş bir muhalefet çıkışını değil, doğrudan hukuk dışı ve antidemokratik bir kalkışma imasını temsil ettiğini’ söyledi. “Cumhurbaşkanımıza parmak sallayanlar, ‘sokakla indiririz’ diyerek tehdit edenler, açıkça millete meydan okumaktadır.” diyen Bakan Tekin, “Bu, hukukun temel sütunlarına dinamit döşeme niyetidir.” dedi.

Yemen açıklarında bir gemiye saldırı düzenlendi

İngiltere Deniz Ticaret Örgütü (UKMTO), Yemen açıklarında bir gemiye saldırı düzenlendiğini bildirdi. UKMTO’nun açıklamasında, saldırıya uğrayan gemiye ateş açıldığı ve patlayıcı atıldığı kaydedildi.

CHP Rize İl Başkanı Deniz: Ne yaparsanız yapın CHP iktidar, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak

CHP Rize İl Başkanı Deniz: Ne yaparsanız yapın CHP iktidar, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

İran’dan İstanbul’a ilk seferler başladı

İsrail saldırılarında zarar gören Tebriz Havaalanı’nda pist onarımı tamamlandı. 23 gün sonra yapılan ilk uçuş İstanbul’a gerçekleşti. Sefer İran Ata Havayolları tarafından düzenlendi.