Kocasinan Belediyesi Kar Temizleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Kocasinan Belediyesi Kar Temizleme Çalışmalarına Devam Ediyor

Kocasinan Belediyesi ekipleri, araç sahiplerinin ve vatandaşların güvenli ulaşımlarını sağlamak amacıyla Kırsal ve merkez mahalleler başta olmak üzere yaya yolları, ana arterler, cadde, sokak ve meydanlarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Mart ayında yağan karın şehre ayrı bir güzellik kattığını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, doğal güzelliğin sadece hatıralarda iz bırakacak güzellikler olması için çalışmaların kesintisiz devam ettiğini vurguladı.

Kar yağışının başladığı anda kar temizleme çalışmalarına hız verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Bugün, Kayseri karla kaplandı ve her yer bembeyaz oldu. ‘Mart kapıdan baktırır’ atasözü gerçekleşti ve ‘Kazma kürek yaktırır’ zamanı da yakın. Bu nedenle gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte ekiplerimiz il genelinde büyük bir özveriyle kar temizleme çalışmalarına başladı. Kar, bereket demektir ve hayatı olumsuz etkilememek için gerekli tüm önlemleri aldık. Çeşitli araçlarla ve kar küreğiyle, ilçenin her köşesinde özellikle hastane, sağlık ocağı, cami, duraklar ve kamu binalarının önünde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Tüm hizmetlerimizde olduğu gibi kar temizleme çalışmalarımızda da vatandaş memnuniyeti önceliğimizdir. Hemşehrilerimizin daha temiz ve sağlıklı bir Kocasinan’da yaşamaları için gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca don olaylarını önlemek amacıyla yol ve kaldırımlarda tuzlama çalışmaları yapan ekipler, araç sahipleri ve vatandaşların güvenli ulaşımlarını sağlamaya devam ediyor. – KAYSERİ

Related Posts

Fenerbahçe’den Kerem Aktürkoğlu bombası: Ünlü isim duyurdu!

Transferin hareketli ekibi Fenerbahçe, Benfica’dan Kerem Aktürkoğlu transferi için bastırıyor.

Yangın savaşçılarından duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa’ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Diyanet’in cuma bağışları eskort kadınlara gitmiş!

Beş yıldır süren soruşturmalarda cuma ve dini bayramlarda toplanan paralarla en az 4 eskort kadının çağrıldığı ve alem yapıldığı dile getirilen iddialar arasında.

Özgür Özel’den Dilek İmamoğlu’nun adaylığı söylentisine net açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Cumhurbaşkanı adayı olamaması durumunda eşi Dilek İmamoğlu’nun aday gösterileceği söylentilerine yanıt verdi.

Zam pazarlığında yeni gelişme: Cevdet Yılmaz, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile görüştü

Kamu işçilerinin toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde yeni bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Külliye’de Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile görüştü.

Perinçek: Tek seçenek ‘af kanunu’

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, orman yangınlarıyla mücadelede kamuculuğun önemini vurguladı. Perinçek, PKK için hazırladıkları 15 maddelik af kanunu teklifini ise Türkiye’nin tek çözümü olarak gösterdi.