Akçakale’de Toprağa Gömülü Erkek Cesedi Bulundu

Akçakale İlçesinde Toprağa Gömülü Erkek Cesedi Bulundu

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde toprağa gömülü erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin 13 gündür kayıp olan 3 çocuk babası bir şahsa ait olduğu belirlendi.

Olay, Akçakale ilçesi Kepezli Mahallesi’nde meydana geldi. Vücudunun yarısı toprağa gömülü halde ve diğer yarısı yaban hayvanları tarafından parçalanmış bir ceset gören vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri olay yerine giderek toprağı kazıp cesedi çıkardı. Yapılan incelemenin ardından morga kaldırılan cesedin, kırsal Cevher Mahallesi’nde yaşayan 3 çocuk babası 26 yaşındaki Kadir Tabazığ’a ait olduğu belirlendi.

13 gündür kayıp olan şahsın ölüm nedeninin ve kim ya da kimler tarafından öldürülerek gömüldüğünün belirlenmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. – ŞANLIURFA

Related Posts

İletişim Başkan Yardımcısı Özdemir görevden alındı

İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir görevden alınmasına ilişkin kararname Resmi Gazete’de yayımlmandı. Başkan yardımcılıklarına İlhami Giray Şahin ile Ferhat Pirinççi atandı.

Sarıgül: ‘Sosyal medya Meclis’ten güçlü’ dedi takipçisinden anında zor bir soru geldi…

CHP’li Mustafa Sarıgül, sosyal medyanın Meclis’ten daha güçlü olduğunu söyledi, takipçisinden anında zor soru geldi…

Yangının nedeni havai fişek: Dört gözaltı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde havai fişek yangına sebep oldu. Tutuşan ağaçlar ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken olayla ilgili dört şüpheli gözaltına alındı.

Rusya, tek uçak gemisini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya

Rusya’nın tek uçak gemisi Amiral Kuznetsov’un kaderi belirsizliğini korurken, yetkililer geminin onarılmayacağını açıkladı. Bu karar, Rus donanmasının prestij kaybı ve Karadeniz’deki gerileyen gücünün sembolü olarak görülüyor.

Bursa’da Orman Yangını: 1765 Kişi Tahliye Edildi

Bursa’nın kırsal mahallelerinde çıkan orman yangınları nedeniyle 1765 kişi tahliye edildi.

BM Genel Sekreteri Guterres: Filistinliler için devlet kurma bir ödül değil, bir haktır

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, “Filistinliler için devlet kurma bir ödül değil, bir haktır” dedi.